Νάξος

Νάξος
Η Νάξος αποτελεί το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων αλλά και ένα από τα πιο εντυπωσιακά, καθώς συνδυάζει πλούσιο σε εναλλαγές τοπίο, ιστορία, αξιοθέατα, εντυπωσιακές παραλίες αλλά και μια έντονη νυχτερινή ζωή που είναι ικανή να καλύψει τα γούστα ακόμα και των πιο απαιτητικών.
Η Νάξος αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά νησιά των Κυκλάδων, κάτι που σημαίνει ότι είναι πλούσια σε αξιοθέατα που θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε κατά την διαμονή σας στο νησί. Πολλά από αυτά αξίζει να δείτε, όμως αυτά που ξεχωρίζουν σίγουρα είναι η Πορτάρα και το ενετικό κάστρο στη Χώρα. Το ANASSA NAXOS SUITES καθώς βρίσκεται μπροστά από το κάστρο σας δίνει τη δυνατότητα να περπατήσετε τα στενά του σοκάκια και να νιώσετε σαν κάτοικος της περιοχής.

Διασκέδαση
Η Νάξος διαθέτει ιδιαίτερα έντονη νυχτερινή ζωή με πολλές επιλογές για διασκέδαση και φαγητό. Στη Χώρα της Νάξου, όπου χτυπά η καρδιά του νησιού, βρίσκονται εστιατόρια όπου μπορείτε να γευθείτε τοπικές νοστιμιές. Υπάρχουν και πολλά κλαμπ και μπαρ, αλλά και κέντρα με ζωντανή μουσική, όπου μπορείτε να χορέψετε και να ξεφαντώσετε μέχρι το πρωί. Το ANASSA NAXOS SUITES βρίσκεται μόλις 50μ από τον κεντρικό δρόμο του νησιού σας παρέχει άμεση πρόσβαση σε όλα τα παραπάνω, διατηρώντας παράλληλα την ησυχία και τη γαληνή που απαιτείται για να απολαύσετε τις διακοπές σας.
Με λίγα λόγια το ANASSA NAXOS SUITES είναι ένα μέρος που αξίζει να επισκευθείτε όπου θα συναντήσετε φιλόξενους, ζεστούς ανθρώπους. Ότι πρέπει για τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

Δραστηριότητες
Η Νάξος με τους δυνατούς ανέμους της ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για κάθε λογής θαλάσσιο σπορ, όμως αυτή δεν είναι η μόνη δραστηριότητα που θα βρείτε στο νησί. Η Νάξος προσφέρεται επίσης για πεζοπορία, ιππασία, ποδηλασία μέσα από πανέμορφες διαδρομές, όπως επίσης και για ψάρεμα, ιστιοπλοΐα αλλά και καταδύσεις στα καταγάλανα νερά του νησιού.